Bemutatkozunk

A Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú, kiskunhalasi székhelyű vállalkozás. A vállalat fő profilja az építőipar, ezen belül három fő üzletágat működtet. Az eredeti profilon túl a piaci igényeket felismerve egyéb szolgáltatásokat is nyújt, melyeket - csakúgy, mint a cég egészét - magas színvonal és kiváló minőség jellemez.

Történetünk

Tulajdonosok

Merényi Jakab

ügyvezető
Építőmérnök, szakmérnök, gazdaságmérnök. Hazai és külföldi vezetői tapasztalatai után alapította társaival a Merkbau-t. Munkáját 2015-ben Lechner Ödön díjjal ismerték el.

Balanyi László

gazdasági igazgató
Közgazdász, könyvvizsgálói-; adószakértői végzettséggel rendelkezik.

Knáb János

műszaki igazgató
Üzemmérnök; Építőmester-szakmérnök; Munkáját 2016-ban Lechner Ödön díjjal ismerték el.

Üzletágaink

Értékrendünk

Célkitűzéseink

Célunk, hogy folyamatos fejlődés révén növeljük cégünk meghatározó szerepét és elismertségét szűkebb régiónkban, valamint a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Minden üzletágunkban újabb és újabb piaci szegmenseket célzunk meg, jelentősen javítva ezzel pozíciónkat. Működésünk, tevékenységi köreink további fejlesztésével, valamint nyílt szellemű, innovatív, hatékony menedzsmentműködtetéssel kívánunk maximálisan megfelelni a jövő egyre növekvő kihívásainak. Ezt azonban csak úgy tudjuk megvalósítani, ha minden gondolatunk ezt a célt szolgálja. Erre törekszünk a Merkbau Kft.-nél és elmondhatjuk magunkról, hogy: „Az építés a mi világunk!”